Viktigt att notera i väggkalender när däck måste bytas

Att se till så att bilen fungerar är extremt viktigt att tänka på, det är lika viktigt med att kolla elsystemet hos en verkstad som att fråga elföretag helsingborg om elen i huset. har man till exempel fel däck på bilen, hojen eller släpvagnen kan det gå riktigt illa. I bästa fall blir man bara av med körkortet (om polisen ser att man kör utan vinterdäck), i värsta fall är man med i en olycka och dödar inte bara en själv utan de andra i bilen, eller utanför som ”är på fel ställe vid fel tidpunkt”. Det är därför som jag alltid har mina viktiga serviceärenden nedskrivna i en väggkalender, på så sätt glömmer jag aldrig några viktiga möten, tider eller evenemang som jag har bokat upp mig på. Jag föredrar väggkalendrar framför vanliga kalendrar, en väggkalender kan man ha i ögonhöjd och det är en av de första grejer man ser när man går upp på morgonen (om man har satt väggkalendern på en plats som man passerar ofta). Väggkalendrar är också bra för att påminna en om årliga återkommande dagar, så som födelsedagar, bröllopsdag, när semestern börjar, och så vidare.

Nog pratat om väggkalendrar, denna texten skulle ju handla om att byta till vinterdäck. De senaste åren har jag bytt till vinterhjul när jag varit på besök hos mina föräldrar i Jönköping. Då har jag bara sökt efter vinterdäck Jönköping, och då fått fram en rad olika förslag på däckservicefirmor.